HomeAllgemeinDevler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım

IGMG Württemberg KT Teşkilatlanma Başkanlığı öncülüğünde, Kadınlar ve Kadınlar Gençlik TeşkilatıDevler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım. diyerek 2020 senesinin son ayında ele ele vererek şubelerdeki KT & KGT Yönetim Kurullarını Online Platformda buluşturarak verimli ve güzel sonuçlara imza attı.

KGT’nin verimli çalışmaları, emanetin emin ellerde olduğunun habercisidir. KGT ne kadar donanımlı ve güçlü olursa, geleceğimiz de o kadar güçlü olacaktır düsturu ile Bölge KT & KGT Birimleri’ninde katılım sağladığı ŞYK toplantıları, 18 şubede 213 idarecinin katılımı ile gerçekleşti.

Özenle ve heyecanla hazırlanan toplantılar Açılış Kuran-ı Kerimi başlayarak, yoklama, Rıdvan dersi, yeni oluşan İdare veya yeni görev alan idarecilerin var olduğu şubelerde İdarecilerin kendilerini tanıtması ile devam etti. Her iki birimde yaptıkları çalışmaları aktararak karşılıklı bilgilendi. Hangi alanlarda karşılıklı desteğe ihtiyaç var olduğunu tespit ederek çözüm yolları istişare edildi.

Tek tuğladan duvar olmaz. Tek ağaçtan Orman olmaz, içimizden biri olmazsa başarı olmaz. diyerek, bir duvarın tuğlaları gibi birbirine destek vermek isteyen KT & KGT’nin, daha verimli ve başarılı çalışmalar icra etmek adına, karşılıklı destek ve yardım severliklerinin ortaya çıktığı bu toplantılarda, tohumların fidana, fidanların ağaca, ağaçların ormana dönüştürmek için suyu nerden ve nasıl bulacakları konuşuldu.

Koordineli çalışmaların her zaman başarının temelini oluşturduğuna inanan KT & KGT İdarecileri, bu  toplantıların devamını dilerken, bir dahaki toplantıların KGT tarafından organize edilmesi temennisi ile, toplantılar Bölge Yönetim Kurulu Üyelerin söz alarak yaptıkları tavsiye, değerlendirme ve bu toplantıların düzenlenmesinden memnuniyetliklerini dile getirdikten sonra, 2021 senesinde her şubenin çalışma takviminde de yer alan bu toplantılara, düzenli bir şekilde devam etmeye özen gösterilmesi temennisi ile Kapanış Kuranı-ı Kerimi ile son buldu.

Toplantılarda, birlikte çalışma alanlarının karşılıklı tespit ve teşvik edilmesi Bölgemizi ziyadesiyle memnun etti. Württemberg KT olarak, Bölge ve şubelerde KGT’mizi her daim destekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

IGMG Württemberg
Kadınlar Teşkilatı
Kadınlar Gençlik Teşkilatı

Keep exploring...

IGMG bekundet Anteilnahme und Solidarität bei Mahnwache in Mannheim

Am heutigen Montag, den 3. Juni 2024, haben sich rund 8.000 Menschen auf dem Mannheimer Marktplatz versammelt, um des getöteten Polizisten zu gedenken, der...

İGMG Württemberg Bölgesi Mannheim Marktplatz Saldırı Sonrası Hayatını Kaybeden Polis Memuru Hakkında Basın Açıklaması

Büyük bir üzüntü ve acı içindeyiz! Cuma günü Mannheim Marktplatz'ta meydana gelen saldırıda bir polis memuru bıçakla ağır yaralanarak hastaneye sevk edilmişti.  Bugün büyük bir üzüntüyle,...

Places to travel

Related Articles

1. Sınıf Öğrencilerinden Cami Ziyareti

Sindelfingen de ilkokul 1.Sınıf camimizi ziyarete geldi. 17 çocuk ve 2 öğretmen camimizi ve...

İSTİŞARE VE ATAMA

IGMG Württemberg Bölgesi Mössingen Şubesinde  istişare neticesinde Cemiyet Başkanlığına Sabri AKKAR kardeşimiz atanmıştır. Bugüne...

İSTİŞARE VE ATAMA

IGMG Württemberg Bölgesi Lauffen Şubesinde  istişare neticesinde Cemiyet Başkanlığına Yıldıray VAROL kardeşimiz atanmıştır. Bugüne...

Bretten Ulu Camii Dua Günü

Okula başlayan öğrencilerimiz için Bretten Ulu Camii olarak Dua Günü yaptık. Rabbim zihin açıklığı...

Mühlacker Dua Günü

Mühlacker Şubesi olarak İSV camisinde 19.09.2021 tarihinde yaklaşık 20 çocuk ve velileri ile dua...

Enzweihingen Dua Günü

Her sene olduğu gibi bu senede okula yeni başlayan çocuklarımıza dua günü düzenledik. Ana...

Enzweihingen Eğitim Sezon Kapanışı

Pandemie'den dolayı inişli çıkışlı bir eğitim sezon sonuna daha geldik. Bu zor dönemlerde bizleri...

Bretten Ulu Camii YEK Sezon Kapanışı

IGMG Bretten Ulu Camii Kadınlar Teşkilatı olarak YEK (Yetişkinler Eğitim Kursu) ve sezon kapanışını...